Hľadáme nového kolegu do nášho tímu!Hľadáme nového kolegu do nášho tímu!

Argus PT Ultra - Wireless security camera

4K 8MP bezdrôtová otočná a sklopná samostatná solárna/batériová kamera s reflektormi

Viac informácií

Zavolajte na 02 455 25 471 kvôli cene
Dostupnosť
3-5 dní
Popis produktu

Popis produktu

4K 8MP bezdrôtová otočná a sklopná samostatná solárna/batériová kamera s reflektormi

Kľúčové vlastnosti:

  • 4K 8MP Ultra HD
  • Detekcia osôb/vozidiel
  • dvojpásmová WiFi 5/2,4 GHz
  • Batériové/solárne napájanie

360° pohľad v ostrosti 4K

Kamera Argus PT Ultra sa môže pochváliť rozlíšením 4K 8MP (3840 × 2160), ktoré ponúka neuveriteľne detailné zábery, zatiaľ čo jej možnosti otáčania o 355° a nakláňania o 140° poskytujú širšie pokrytie. Nastavením prednastavených bodov môžete jediným kliknutím skontrolovať všetky prioritné monitorované oblasti.

Dva režimy nočného videnia

Okrem jasného čiernobieleho nočného videnia poskytuje kamera Argus PT Ultra aj živé farebné nočné videnie pomocou integrovaných reflektorov, vďaka čomu vám neuniknú žiadne dôležité detaily ani v tmavom prostredí.

Inteligentná detekcia bez predplatného

Dvojité upozornenia

Keď kamera zistí niečo podozrivé, automaticky sa spustia jej reflektory a siréna, aby odradili narušiteľov. Tieto funkcie možno ovládať aj manuálne prostredníctvom aplikácie/klienta Reolink.

Upozornenia v reálnom čase

Vďaka pokročilým detekčným algoritmom dokáže táto inteligentná kamera rozpoznať pohyb osôb, vozidiel a domácich zvierat a okamžite vás upozorní prostredníctvom push notifikácií aplikácie alebo e-mailov.

Obojsmerná komunikácia

Vďaka zabudovanému mikrofónu a reproduktoru môžete hovoriť priamo s osobou pred kamerou. Privítajte návštevníkov alebo varujte nepozvaných hostí kedykoľvek a odkiaľkoľvek.

Rýchla a stabilná 5/2,4 GHz WiFi

Vychutnajte si plynulé živé vysielanie v rozlíšení 4K bez oneskorenia vďaka dvojpásmovej sieti WiFi 2,4/5 GHz pre stabilnejšie a bleskovo rýchle pripojenie k sieti.

Ekologické a úsporné

Nabíjateľná batéria

Kamera je vybavená vstavanou dobíjateľnou batériou s dlhou výdržou, ktorá poskytuje nepretržitú ochranu, čím odpadajú starosti s výmenou batérie alebo častým dobíjaním.

Solárny panel

Solárny panel Reolink Solar Panel 2 s výkonom 6 W poskytuje nepretržité, neprerušované napájanie pre vaše potreby zabezpečenia. Nastavením uhla panelu podľa potreby môžete optimalizovať absorpciu slnečného svetla počas celého dňa.

Bezpečné ukladanie, nie je potrebný rozbočovač

Argus PT Ultra podporuje bezpečné lokálne úložisko, nie je potrebná žiadna základňová stanica. Pohybové udalosti možno bezpečne uložiť na kartu microSD (až do 128 GB) na neskoršie prehrávanie. Alebo ich môžete nahrať do šifrovaného cloudu Reolink Cloud.

Vzdialený prístup, kedykoľvek a kdekoľvek

Okamžité upozornenia

Buďte informovaní o všetkom, čo sa deje v okolí vášho domu, vďaka rôznym upozorneniam v reálnom čase bez toho, aby ste museli mať predplatné.

Živý náhľad

Sledujte videoprenosy v reálnom čase zo svojho majetku, čím zaistíte bezpečnosť svojich blízkych a svojho majetku.

Pohybové zóny

Vďaka prispôsobeniu monitorovacích zón si môžete vybrať, z ktorých oblastí chcete dostávať upozornenia a z ktorých nie.

Inteligentné prehrávanie

Bez námahy si prezrite dôležité videoklipy podľa typu udalosti a časovej osi.

Časozberné prehrávanie: Zažite dni v sekundách

Pomocou funkcie time lapse môžete vytvárať parádne klipy, ktoré zobrazujú napríklad západ slnka alebo priebeh výstavby v priebehu niekoľkých sekúnd. Môžete si tiež rýchlo prezrieť, čo sa stalo za dlhé časové obdobie.

Odolá dažďu, snehu aj vetru

Vďaka robustnému puzdru je kamera Argus PT Ultra odolná voči vode a prachu. Dokonale funguje vo vnútri aj vonku vášho domu, a to aj v nepriaznivom počasí.

Parametre

Parametre

Výrobca: Reolink
Kategória: Security kamery