Hľadáme nového kolegu do nášho tímu!Hľadáme nového kolegu do nášho tímu!

Reolink CX810 - 4K Security camera s nočným videním

Reolink CX810 IP kamera ColorX 4K 8MP PoE so skutočným plnofarebným nočným videním

Viac informácií

Zavolajte na 02 455 25 471 kvôli cene
Dostupnosť
3-5 dní
Popis produktu

Popis produktu

Reolink CX810 IP kamera ColorX 4K 8MP PoE so skutočným plnofarebným nočným videním

Kľúčové vlastnosti:

  • 4K Ultra HD s technológiou HDR
  • Verné farebné nočné videnie pri najtmavšom svetle
  • Super clona F1.0
  • Detekcia osoby/vozidla/zvieraťa

Nočné videnie ColorX: Jasné ako deň

Odhaľte aj tie najtmavšie noci bez jediného skrytého detailu. Vďaka objektívu so super clonou F1,0 zachytí táto kamera štyrikrát viac svetla ako objektív so svetelnosťou F2,0. Poháňaný 1/1,8" snímačom, ktorý sa môže pochváliť zvýšenou citlivosťou na svetlo, prináša úžasne ostré detaily bez potreby rozsvecovania.

  • Super clona F1,0
  • Pokročilý snímač 1/1,8''

Skutočné plné farby, tak verné životu

Odhaľte detaily tieňov vďaka vernému farebnému nočnému videniu. Technológia ColorX oživuje nočné scény aj bez dodatočného osvetlenia a prekonáva ostatné typy nočného videnia.

Zážitok zo sledovania vďaka bezproblémovému rozlíšeniu 4K

Ponorte sa do bezkonkurenčnej vizuálnej čistoty s ultravysokým rozlíšením 4K. Od ohromujúcich krajiniek až po jemné detaily - každý záber je podaný s výnimočnou živosťou, vďaka čomu nezostane žiadny detail nepovšimnutý.

Technológia HDR

Reprodukujte denné a nočné scény s bohatými detailmi a živými odtieňmi.

vysoká snímková frekvencia 25 snímok za sekundu

Prinášajte plynulý tok obrazu v rozlíšení 4K, čím zabezpečíte živé zobrazenie a prehrávanie bez oneskorenia.

Presné alarmy, prispôsobiteľná odozva

Inteligentná detekcia

Analýzou tvarov osôb, vozidiel a zvierat vám táto kamera posiela presné varovania, čím výrazne znižuje počet falošne pozitívnych hlásení. Nevyžadujú sa žiadne predplatné.

Dvojité varovanie

Akonáhle kamera zistí pohyb, teplé svetlo bude jasne svietiť a súčasne zaznie siréna, aby odradila narušiteľov skôr, ako dôjde k zločinu.

Obojsmerný zvuk

Prostredníctvom zabudovaného mikrofónu a reproduktora môžete v reálnom čase hovoriť s kýmkoľvek pred kamerou, či už ide o pozdravenie priateľa alebo varovanie ľudí pred narušiteľmi.

Nastaviteľné teplé svetlo

Kamera CX810 je vybavená nastaviteľným teplým svetlom s teplotou 3000 K, vďaka čomu môže postupne zvyšovať jas a poskytovať tak jemné osvetlenie bez toho, aby rušila susedov.

Inštalácia je hračka

Vďaka technológii napájania cez Ethernet (PoE) táto kamera prenáša údaje aj napájanie len pomocou jedného ethernetového kábla, takže inštalácia je rýchla a bezproblémová.

  • Zapojte a hrajte
  • Spoľahlivé pripojenie

Všestranné možnosti ukladania pre každú potrebu

Či už uprednostňujete pohodlie miestneho úložiska s kartou SD, centralizovanú správu systému NVR alebo dodatočné zabezpečenie zálohovania FTP, táto kamera ponúka všestrannosť, ktorú potrebujete. Vďaka flexibilným možnostiam nahrávania si môžete byť istí, že vaše záznamy sú bezpečne uložené, dostupné a chránené.

Pokročilý formát videa H.265

Formát H.265, ktorý je účinnejší ako staršia kompresia H.264, minimalizuje veľkosť súborov, šetrí šírku pásma a vyžaduje menej úložného priestoru. Vychutnajte si tak plynulejšie sledovanie bez problémov.

Prežite každú búrku a zažiarte

Táto kamera, skonštruovaná s krytom odolným voči poveternostným vplyvom podľa normy IP67, je pripravená poskytnúť robustnú ochranu v akýchkoľvek poveternostných podmienkach proti vode, prachu, teplu a mrazu.

Pozrite si kúzlo času s funkciou Timelapse

Od východu po západ slnka, od denného zhonu po nočný pokoj - táto kamera zhustí tieto okamihy do krátkych videí a rozvinie tak čarovný svet času.

     

 

Všetko pod kontrolou, kedykoľvek a kdekoľvek

Upozornenia v reálnom čase

Pri zistení podozrivých pohybov dostávajte v priebehu niekoľkých sekúnd push a e-mailové upozornenia. Môžete si nastaviť citlivosť detekcie pre presnejšie upozornenia. Žiadne poplatky za predplatné.

Jednoduché živé zobrazenie

Prístup k živému náhľadu v reálnom čase kedykoľvek a odkiaľkoľvek prostredníctvom aplikácie alebo klienta Reolink, aby ste vždy vedeli, čo sa deje na vašom pozemku.

Inteligentné prehrávanie

Vďaka filtru udalostí a časovej osi môžete rýchlo odfiltrovať záznamy, ktoré nepotrebujete, a v priebehu niekoľkých sekúnd nájsť požadovaný klip.

Prispôsobené zóny detekcie

Prispôsobte si zóny detekcie pohybu tak, aby ste monitorovali oblasti, ktoré sú pre vás najdôležitejšie - a vynechajte to, čo nie. Už žiadne rozptyľovanie.

Parametre

Parametre

Výrobca: Reolink
Kategória: Security kamery