Hľadáme nového kolegu do nášho tímu!Hľadáme nového kolegu do nášho tímu!

Hollyland Solidcom C1 Pro Bezdrôtová stereo náhlavná súprava Master

Rad "C1 Pro" obľúbeného bezdrôtového interkomu Solidcom C1 okrem drobných kozmetických zmien pridáva technológiu na zníženie okolitého hluku (približne o 20 dB) pomocou dvoch mikrofónov (štandardný smerový mikrofón je doplnený všesmerovým mikrofónom v slúchadle, ktorý sa používa na detekciu okolitého hluku), ako aj nové tlačidlo stlmenia pre komunikáciu Push-to-Talk.…

Viac informácií

395 € s DPH 329.17 € bez DPH
-+
Dostupnosť
Odošleme: 30. 10.
Na odoslanie 2 ks
Praha 2 ks
Kód tovaru:
HL-C1PRO-SH01
Pridať do porovnania História cien
Popis produktu

Popis produktu

Rad "C1 Pro" obľúbeného bezdrôtového interkomu Solidcom C1 okrem drobných kozmetických zmien pridáva technológiu na zníženie okolitého hluku (približne o 20 dB) pomocou dvoch mikrofónov (štandardný smerový mikrofón je doplnený všesmerovým mikrofónom v slúchadle, ktorý sa používa na detekciu okolitého hluku), ako aj nové tlačidlo stlmenia pre komunikáciu Push-to-Talk. Séria Solidcom C1 Pro je spätne kompatibilná s produktmi C1, takže ju možno kombinovať s pôvodnými náhlavnými súpravami a základňovými stanicami.

Hollyland Solidcom C1 Pro je plne duplexný bezdrôtový interkom pracujúci v pásme 1,9 GHz (DECT 6.0) s dosahom až 350 m (priama viditeľnosť). Vďaka integrácii všetkých komponentov do náhlavnej súpravy ponúka maximálne pohodlie a jednoduchú prenosnosť bez ďalších opaskov alebo základňových staníc. Náhlavná súprava váži približne 170 g a dodáva sa s náhradnou batériou na nepretržitú prevádzku bez výpadkov. Interkom Solidcom C1 Pro ponúka prenos zvuku vo frekvenčnom rozsahu 150 Hz - 7 kHz, technológiu AEC (Acoustic Echo Cancellation), smerový mikrofón na potlačenie okolitého hluku, prídavný všesmerový mikrofón na detekciu okolitého hluku a potlačenie okolitého hluku (ENC; možno deaktivovať), prevádzku Push-to-Talk, šifrovanie prenosu atď. Dodáva sa v niekoľkých variantoch ako súprava pre dvojčlenné až šesťčlenné tímy.

Parametre

Parametre

Výrobca: Hollyland
Kategória: Interkom/Tally