ZOOM AMS-44

Zvukové rozhranie pre hudbu a streamovanie

Viac informácií

178 € s DPH 148.33 € bez DPH
-+
Dostupnosť
Odošleme: zajtra
Na odoslanie 1 ks
Praha 1 ks
Popis produktu

Popis produktu

Zvukové rozhranie pre hudbu a streamovanie

ZVUKOVÉ ROZHRANIE ZOOM AMS-44 - HUDBA A STREAMOVANIE

Zvukové rozhrania AMS sú určené pre hudobníkov, ktorí chcú jednoducho nahrávať hudbu vo svojom DAW alebo ju naživo streamovať na platformách ako YouTube a Twitch bez typických komplikácií. Pomocou nášho inovatívneho prepínača môžete na AMS-24 a AMS-44 prepínať medzi režimami Music a Streaming. Režim Music ponúka pokročilé možnosti smerovania vstupov a výstupov pri nahrávaní v DAW. V režime Streaming sú všetky vstupy spojené do jedného signálu, ktorý môžete použiť priamo na účely streamovania bez ďalšieho softvéru.

CHARAKTERISTICKÉ VLASTNOSTI

  • NA NAHRÁVANIE A STREAMOVANIE HUDBY
  • Vstupné kanály: 4
  • Typ: 4× XLR/TRS combo (vstup 1: Hi-Z)
  • 4 predzosilňovače
  • Fantómové napájanie: 4
  • Výstupné kanály: 4
  • Typ: 2× TRS / 2× stereo 3,5 mm
ZOOM AMS

MIC/LINE - GITARA

Tu môžete aktivovať režim Mic/Line alebo Guitar (Hi-Z) pre vstup 1.

ZOOM AMS

STEREO LINK

Tu môžete zlúčiť dva vstupné signály do jedného stereo signálu, ktorý potom môžete nahrávať alebo streamovať. Oba vstupy možno ovládať jedným ovládačom zosilnenia.

ZOOM AMS

PHANTOM POWER

Tu môžete aktivovať fantómové napájanie +48 V pre kondenzátorové mikrofóny.

AMS

4 VSTUPY A 4 VÝSTUPY

Nezáleží na tom, či nahrávate alebo streamujete - s AMS-44 bude vaše nastavenie vždy jednoduché a prehľadné. Rozhranie ponúka štyri kombinované vstupy XLR/TRS s výkonnými a nízkošumovými predzosilňovačmi Zoom. K dispozícii sú aj dva slúchadlové výstupy a dva konektory TRS na pripojenie externých monitorov.

AMS

FUNKCIA SPÄTNEJ SLUČKY

Pomocou prepínača Loopback môžete spojiť vstupný signál so signálom prehrávania z počítača a odoslať ho do softvéru na streamovanie. Táto funkcia je ideálna, ak chcete do svojho streamu pridať sprievodnú hudbu alebo skombinovať živé vokály so stopou nástroja.

AMS

INTEGROVANÝ MONITORING

Pomocou prepínača Direct Monitor môžete posielať vstupný signál priamo do slúchadiel a súčasne do DAW alebo streamovacieho softvéru.

AMS

MALÝ PREPÍNAČ, VEĽKÉ STREAMY

Pomocou prepínača Music/Streaming môžete celkom jednoducho prepínať medzi režimami nahrávania a streamovania. V režime Music môžete každý vstup ovládať samostatne pomocou vlastného ovládača zosilnenia. Okrem toho môžete do každého slúchadlového výstupu posielať iný mix.

Špecifikácie

Vstupy a výstupy






Špecifikácie rozhrania



kHz

bitov

Verzia

Voliteľné príslušenstvo

Parametre

Parametre

Výrobca: Zoom
Kategória: Audio rozhrania